Caddy Maxi Van er næsten lige så rummelig som en Transporter, og funktionaliteten er uden sidestykke.

Klarer stort set alle opgaver

Uanset om det er en hastelevering eller et vigtigt kundemøde – den næste aftale venter. Altid med dig: Caddy Van. Den er smidig, funktionel og alsidig hver eneste dag og i så godt som enhver situation. Med sine kompakte udvendige mål er Caddy perfekt til opgaver i byen. Takket være dens rummelighed er den også den helt rigtige kollega til den nye byggeplads. Uanset hvad du bruger den til, er du altid sikret en professionel optræden.

Langt varerum. Høj anhængervægt. Imponerende nyttelast.

 

Hvis du ofte transporterer tunge eller store transportgenstande, vil du sætte ekstra pris på Caddy Maxi Vans høje nyttelast og store varerumsvolumen. Foruden at være 470mm længere end Caddy Van er akselafstanden på 4,2 kubikmeter i Caddy Maxi Van også en væsentlig forøgelse. Det giver blandt andet mulighed for at transportere lange rør, træbjælker eller stiger sikkert. Otte fastgørelsesøjer, der er integreret i Caddy Maxi Vans varerumsbund, gør det muligt at fastspænde transportgenstande korrekt. Hvis ikke bilens store varerum er nok, kan du med Caddy Maxi Van trække en bremset anhængervægt på 1.500 kg. 

Caddy Maxi Van understøtter dig optimalt, for at du kan udføre dine opgaver professionelt, og uanset om bilen skal bruges til kølebil til levering af ferske varer eller som reparatørbil, så kan Caddy Maxi Van tilpasses helt individuelt efter dine krav.

Klarer selv de tungeste opgaver

Lille, men stærk: Varerummet i Caddy Van imponerer ikke kun med fleksibilitet og robusthed, men først og fremmest med sin volumen og sine lastmuligheder. Selv med kort akselafstand give den dig høj kapacitet, der endda kan udvides. Så meget plads har du til rådighed:

  • Op til 3,2 m3 varerumsvolumen med kort akselafstand
  • Op til 3,7 m3 varerumsvolumen med Flexsæde Plus-pakken som ekstraudstyr
  • 762 kg nyttelast
  • Seks fastgørelsesøjer

Caddy Maxi Edition kan fåes fra kr. 186.790,-